Bericht versturen
Thuis

Cangzhou Huachen Roll Forming Machinery Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Het Broodje die van Cangzhouhuachen Machinesco., Ltd vormen is manufactory specilized koudwalst binnen het vormen van materiaal en automatische productielijn. De hoofdproducten zijn het broodje van het kleurenstaal vormt machine, klassieke verglaasde tegel vormt machine, C.Z-purlinmachine en kielbroodje vormt machine voor de lichte bouw van de staalstructuur, vloerdek vormt machine, de productielijn van het sandwichpaneel, snel vangrailbroodje vormt lijn en diverse soorten volledig-automatisch koud buigend broodje vormt materiaal.
Wij hebben certificatie van Ce goedgekeurd, het concept „controle elk proces en alle producten“ zijn gebogen in de mening van iedereen geperfectioneerd. Elke machine zal via het testen alvorens fabriek, probleemmachines te verlaten nooit zal geleverd worden aan klant zijn.
Wij hebben meer dan 10 jaar ervarings van de uitvoer en zijn zeer goed van de verschillende behoeften van klanten van zowel in ontwikkelingslanden als ontwikkelde landen op de hoogte, en voorzien een groot aantal klanten van bevredigend ontwerpplan. Nu zijn onze producten uitgevoerd naar meer than120-landen en gebieden van de wereld, en gevestigd een behulpzame verhouding op lange termijn met cliënten. Wij zijn er stellig van overtuigd een waar vennootschap nooit met de levering van de goederen beëindigt en de bevredigende naverkoopdienst een groot verschil kan maken.
Wij zijn bereid om de economische en technische uitwisselingen met de wereld te bevorderen, en het positieve werk te doen de vriendschap tussen mensen van verschillende landen verbeteren. Wij hopen oprecht: u en ik hand in hand, creeer totaal de glorierijke toekomst!

 

Kies het Broodje van Cangzhou Huachen Vormt Machinesco., is Ltd uw vertrouwen waard.
Wij vervaardigen hoge normbroodje vormt machine voor de uitvoer bijna 20 jaar.

Onze machines zijn uitgevoerd naar meer dan 80 landen en gebieden rond de wereld.
Gehandhaafde goede behulpzame relaties met klanten.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Onze Geschiedenis
In 1998, begonnen wij de vervaardiging die van het broodje van de daktegel machine vormen.
Op dat ogenblik vestigden wij de eerste fabriek: Het Broodje die van Botouxianfa Machinefabriek vormen. (Voorganger van het Broodje die van Cangzhou Huachen Machinesco., Ltd vormen)


In 2004, voerden wij de eerste machine naar Irak uit.


In 2013, met de snelle ontwikkeling van internationale handelszaken, het Broodje die van Cangzhou Huachen Machinesco. vormen, kwam Ltd tot stand.


Onze fabriek heeft meer dan 20 jaar die van professioneel en stevig broodje machine productiestichting vormen.


Binnen 14 jaar, hebben wij aan meer dan 70 landen en gebieden, verkocht en rijke de uitvoerervaring geaccumuleerd.


Ons concept is „Wat wij zijn niet alleen nadruk op volledig een machine maar ook perfectioneren elk detail.“ doen

 
Cangzhou Huachen Roll Forming Machinery Co., Ltd. Cangzhou Huachen Roll Forming Machinery Co., Ltd. Cangzhou Huachen Roll Forming Machinery Co., Ltd. Cangzhou Huachen Roll Forming Machinery Co., Ltd.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : HC

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 2000000-4000000

Opgericht Jaar : 2013

Export pct : 80% - 90%