Bericht versturen
Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Nota's voor het Gebruiken van Scherende Machine

Klantenoverzichten
Makkelijk te gebruiken machine. De werkgever is zeer aardig.

—— Mr.Angolon van Europa

Dit is een goede fabrikant, een goede Engelse communicater, en ik houd van uw machines. Het is goede kwaliteit, en vrij!

—— Mr.Mark van Afrika

De leverancier van Nice! Ik houd van uw vlugge levering en de snelle productiecyclus, zal met u kerels in contact blijven.

—— Mr.Jack van Amerika

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Nota's voor het Gebruiken van Scherende Machine
Laatste bedrijfsnieuws over Nota's voor het Gebruiken van Scherende Machine

De scherende machine is een machine waarin één blad de lineaire motie van scherpe plaat met een ander blad vergeldt.

Door middel van het bewegen van hoger blad en vast lager blad, wordt de redelijke bladontruiming goedgekeurd om scheerbeurtkracht op metaalplaat van diverse dikte toe te passen, zodat de plaat kan volgens de vereiste grootte worden gebroken en worden gescheiden.

De scherende machine behoort tot één soort smeedstuk en de dringende machine, zijn hoofdfunctie is metaalverwerkende industrie.

De producten worden wijd gebruikt in luchtvaart, de lichte industrie, metallurgie, de chemische industrie, bouw, schepen, auto's, stroom, elektrische apparaten, decoratie en andere industrieën om de vereiste speciale machines te verstrekken en reeksen van materiaal te voltooien.

 

Na knipsel, zou de scherende machine de eerlijkheid en eerlijkheid van de het scheren oppervlakte van het geschoren bladmetaal moeten kunnen waarborgen en de vervorming van het bladmetaal minimaliseren om hoogte te verkrijgen - kwaliteitswerkstukken.

Het hogere blad van de snijder wordt bevestigd op de hulpmiddelhouder en het lagere blad wordt bevestigd op de werkende lijst.

Een ondersteunende bal is geïnstalleerd op worktable zodat de plaat over het zonder wordt gekrast kan glijden.

Het achterschot wordt gebruikt voor plaat het plaatsen, en de positie wordt geregeld door de motor.

De perscilinder wordt gebruikt om het bladmateriaal samen te persen om het tijdens knipsel te verhinderen zich te bewegen.

De vangrails zijn veiligheidsapparaten om arbeidsongevallen te verhinderen.

De terugreis hangt gewoonlijk van stikstof af, is de snelheid snel, is het effect klein.

 

Nota's voor gebruik:

1. Begin de plaatsnijmachine en maak sommige nutteloze cycli om ervoor te zorgen dat in normale omstandigheden, de bladmaterialen met verschillende dikte van dun aan kunnen dik worden gesneden.

Om ervoor te zorgen dat de gebruiker met de snijmachineprestaties vertrouwd is.

 

2. De ontruiming van verschillend blad moet verschillende plaatdikte tijdens het testknipsel worden aangepast.

Als de overeenkomstige bladontruiming niet wordt aangepast, zal de duurzaamheid van het blad worden beïnvloed.

 

3. De schakelaar van de drukmaat wordt geopend in het het scheren proces van de plaatscharen om de waarde van de oliedruk waar te nemen. De druk van de 12mm raadsscharen moeten zou zijn minder dan 20MPa.

Deze verre pressure-regulating klep No9, wordt de druk geplaatst bij 20-22mpa op het tijdstip van levering, moet de gebruiker deze regelgeving naleven, en zal niet de druk voor de materiële oppervlakte van de over--gespecificeerde scheerbeurt verhogen, veroorzakend schade aan de machine.

 

4. Correct saldo tijdens verrichting.

Als er om het even welk lawaai in de de het raadsscharen, einde en controle is.

 

5. Tijdens de verrichting van de plaatscharen, wanneer de temperatuur van de brandstoftank minder dan 60 graden wordt opgeheven, zal het sluiten en zal rusten.

 

Onderhoud:

1. Werk in strikte overeenstemming met werkwijzen;

2. Voeg smeerolie toe regelmatig, vast punt en kwantitatief volgens de vereisten van de smeringsgrafiek alvorens de machine, en de olie te beginnen schoon zal zijn zonder precipitatie;

3. De werktuigmachine moet schoon worden gehouden vaak en het unpainted deel van het antiroestvet;

4. De smeerolie in het motorlager zal regelmatig vervangen worden en gevuld, en normaal en de veilige exploitatie van het elektrodeel zal regelmatig gecontroleerd worden;

5. Controleer regelmatig of de de de het driehoeksriem, handvat, knop en sleutel beschadigd zijn, en vervang op tijd hen als de slijtage, en rapport aan vervangstukken voor supplement ernstig is;

6. Controleer en herstel schakelaars, regelmatig verzekering en handvatten om hun betrouwbaarheid te verzekeren;

7. Smeer en schrob de werktuigmachine tien minuten vóór het eind van het werk elke dag;

8. Het is strikt belemmerd voor niet-aangewezen personeel om het materiaal in werking te stellen.

 

Technische vereisten:

De scherende machine is een soort het scheren van materiaal dat wijd in het machinaal bewerken wordt gebruikt. Het kan de materialen van de staalplaat van diverse dikte scheren.

De algemeen gebruikte scharen kunnen in vlakke scharen, rollende scharen en trillingsscharen worden verdeeld.

De vlakke scharen zijn in groot gebruik.

De scherende machines met een dikte minder dan 10mm worden meestal gedreven door machines, terwijl die met een dikte groter dan 10mm door hydraulische kracht worden gedreven.

Het enige of ononderbroken knipsel van metaal wordt gewoonlijk uitgevoerd door pedaal of knoopmanipulatie.

 

Wanneer het in werking stellen van de plaatscharen, zou de aandacht moeten worden besteed aan:

1. Controleer zorgvuldig of alle delen van de scherende machine normaal zijn, of het elektromateriaal in goede staat is, en of het smerende systeem vóór het werk onbelemmerd is;

Verwijder puin zoals hulpmiddelen, die hulpmiddelen, enz. meten, en hoekafval uit countertop en de omringende gebieden.

2. Stel niet de scherende machine door één alleen persoon in werking. 2-3 mensen zullen coördineren om de materialen te leveren, de dimensionale nauwkeurigheid te controleren en de materialen, enz. te nemen, en te bevestigen dat één persoon verenigd bevel zal geven.

3. De schaarontruiming van de scherende machine zou volgens de gespecificeerde dikte van de scherende plaat moeten worden aangepast.

Het is verboden om twee soorten bladmaterialen van verschillende specificaties en materialen tegelijkertijd te snijden.

Geen gelamineerd knipsel.

Het geschoren bladmateriaal vereist een vlakke oppervlakte en vereist om geen smalle bladen te scheren die niet kunnen strak worden gedrukt.

4. De riem, het vliegwiel, het toestel en de schacht van de scherende machine moeten met beschermende dekking worden uitgerust.

5. De voervinger van de snijder zou minstens 200mm vanaf de schaarmond en het dringende apparaat moeten worden weg gehouden.

Een beschermende die omheining op de trekkerscharen kan niet wordt geplaatst de ogen blokkeren van de exploitant van het zien van de besnoeiing.

Het afval na de verrichting wordt geproduceerd heeft randen en hoeken die. De exploitant zou hen op tijd moeten verwijderen vermijden en neerstekend snijden.

6. De beschermende dekking zal voor het vliegwiel, toestel, schacht, band en andere bewegende delen van de scherende machine worden voorzien.

7. Plaats de omheining om de hand van de exploitant te verhinderen het gebied in te gaan waar de schaar viel.

Het is strikt belemmerd om het afval ter plaatse op te nemen vermijden kwetsend door het dalende werkstuk.

8. Snijd en doof niet het materiaal over de brand, en sta niet toe snijdend voorbij de het werk capaciteit van de snijmachine.

Bartijd : 2018-07-26 18:07:41 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Cangzhou Huachen Roll Forming Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Jing

Tel.: +86 188 2511 7789 / +86 182 3376 6102

Fax: +86-317-5666689

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)